Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Groesbeek en omgeving

Welbie Sanitair

Welbie Sanitair in Groesbeek is één van de bekendste badkamerspecialisten in de regio Nijmegen. Jeroen Hoogstraten en Emmy Duijnstée runnen de showroom met een enthousiast verkoopteam én een eigen installatieteam. Met het eigen installatieteam van Jeroens installatiebedrijf Hoogstraten Installaties biedt Welbie een totaalpakket aan. Bij Welbie bent u daarom aan het juiste adres voor een complete badkamer van ontwerp tot en met installatie.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Welbie Ruime showroom vol inspiratie

Ruime showroom vol inspiratie

In onze badkamer- en tegelshowroom in Groesbeek inspireren we je graag met diverse complete badkamers. Of je nu op zoek bent naar een luxe badkamer, een moderne badkamer in houtlook of een basic badkamer van ons huismerk. We vernieuwen onze showroom constant, zodat we de laatste trends en innovaties kunnen laten zien. Om je de beste kwaliteit en de scherpste prijzen te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij Baden+.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Jeroen Hoogstraten en Emmy Duijnstée hebben Welbie overgenomen van de vorige eigenaren. Jeroen is ook eigenaar van Hoogstraten Installaties, een Groesbeeks installatiebedrijf. Door de overname van Welbie kan Jeroen nu een totaal dienstenpakket aanbieden. De kracht van Welbie Sanitair zit dan ook in het vakkundige personeel. We nemen altijd de tijd om onze klanten deskundig te adviseren. Het bedrijf bestaat uit de badkamershowroom en de installatiebalie. In de showroom vind je de nieuwste trends op badkamergebied zien en laten Jeroen en Emmy je graag alles zien over duurzame installatietechnieken. Aarzel niet om binnen te lopen, we staan voor je klaar.

Over ons - 2. Welbie Ons team
Over ons - 2. Welbie Ons team

Totaal dienstenpakket

Met ons eigen bedrijf Hoogstraten Installaties hebben we veel kennis in huis. Bij ons kun je niet alleen terecht voor objectief en professioneel advies over sanitair. Ook voor al je leidingwerk voor keukens en badkamers, onderhoud van je cv, ventilatiesystemen en verwarmings- en koelingstechniek moet je bij Welbie Sanitair in Groesbeek zijn. Daarbij richten we ons op de inzet van duurzame technieken, zoals warmtepompen. Door de samenvoeging van Welbie en Hoogstraten Installaties kunnen we je een totaalpakket aanbieden en je als klant volledig ontzorgen. Van een badkamer kopen tot de installatie en het tegelzetten.

Een tevreden klant, daar doen we het voor. Van installatiematerialen tot een complete badkamer.

Een grote tegelcollectie

Naast de vele badkameropstellingen hebben we een ruime tegelafdeling. Je treft hier diverse wand- en vloertegels. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kun je bij Welbie Sanitair in Groesbeek bekijken. Wij werken enkel met tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechtheid. En zeker dat laatste is belangrijk bij de tegels die steeds groter worden.

LEES MEER

Over ons - 4. Welbie Specialiteitenblok
Welbie showroom installatiebalie

De winkel voor installatiematerialen

Ben je op zoek naar installatiematerialen? Kom naar de showroom van Welbie in Groesbeek. Hier vind je onze installatiebalie. Onze vakspecialisten adviseren je hier over de juiste installatiematerialen voor in en om je huis. Met onze grote voorraad en het brede assortiment hoeven we vrijwel nooit nee te verkopen. Daarmee zijn we de installatiewinkel in de omgeving van Nijmegen.

LEES MEER

welbie webshop

Bezoek de Welbie webshop 

Ben je op zoek naar losse onderdelen of producten voor je badkamer? In onze webshop vind je een ruim assortiment installatiematerialen en sanitairproducten. Vind alles voor je badkamer, cv, tegelvloer en onderhoud. Van kranen tot wastafels, en van lekstrippen tot ventilatie-, elektra- en cv-onderdelen.

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

 

24 uur bereikbaar in onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kun je ook in onze webshop bestellen. Je vindt in onze webshop alle onderdelen en vervangingsartikelen voor de CV: van pomp tot kraanleertje. En allerlei producten voor je badkamer: van douchewand tot toiletzitting. In de webshop hebben we de categorieën opgedeeld in: badkamers en sanitair, tegels, installatiematerialen en opruiming showmodellen. Je betaalt dezelfde prijs als in de winkel en je bestelling wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Gegarandeerd vakmanschap

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat deze tot in de puntjes klopt. In een badkamer komen veel onderdelen samen: bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Met ons installatieteam zorgen we ervoor dat je een uitstekende badkamer in je woning krijgt. Vakmensen pur sang die met passie je droombadkamer bouwen. Welbie Sanitair staat voor je klaar in de wijde omgeving van Groesbeek: denk hierbij aan Malden, Mook, Nijmegen, Millingen, Beek, Milsbeek, Heumen, Leuth,

De zekerheid van Welbie Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Welbie Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Banner - verwijzing eigen site Hoogstraten

Installateur nodig? Hoogstraten Installaties 

Jeroen en Emmy runnen naast Welbie Sanitair ook Hoogstraten installaties. Een erkend installatiebedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt hier terecht voor cv-onderhoud, leidingwerk, ventilatiesystemen en duurzame verwarmings- en koelingstechniek. Het team installateurs bestaat uit goed opgeleide medewerkers met een erkende opleiding en in het bezit van diverse certificaten.

Bezoek de website

Met liefde gemaakt
Afspraak maken