Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Groesbeek en omgeving

Welbie Sanitair

Welbie Sanitair in Groesbeek is één van de bekendste badkamerspecialisten in de regio Nijmegen. Eric van Brakel en zijn vrouw Florence runnen de showroom met een enthousiast verkoopteam. Voor objectief en professioneel advies op het gebied van sanitair, installatiematerialen en de complete badkamer moet u bij Welbie Sanitair in Groesbeek zijn.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Welbie Ruime showroom vol inspiratie

Ruime showroom vol inspiratie

In onze badkamer- en tegelshowroom in Groesbeek inspireren we u graag met diverse complete badkamers. Of u nu op zoek bent naar een luxe badkamer, een moderne badkamer in houtlook of een basic badkamer van ons huismerk.  We vernieuwen onze showroom constant, zodat we u de laatste trends en innovaties kunnen laten zien. Om u de beste kwaliteit en de scherpste prijzen te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij Baden+.

Maak een afspraak

Ons team

De kracht van ons bedrijf Welbie Sanitair zit in de mensen. We nemen altijd de tijd om onze klanten deskundig te adviseren. Het enthousiaste team wordt aangestuurd door de eigenaar Eric van Brakel. Het bedrijf bestaat uit de badkamershowroom en de installatiebalie. In de badkamershowroom zijn Florence en Floris de badkameradviseurs. Zij zijn creatief in badkamerontwerp en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en technologie. De balie wordt bemand door Jannic, een vakman op het gebied van installatiematerialen. Aarzel niet om binnen te lopen, we staan graag voor u klaar.

Over ons - 2. Welbie Ons team
Een tevreden klant, daar doen we het voor. Van installatiematerialen tot een complete badkamer.

Een grote tegelcollectie

Naast de vele badkameropstellingen hebben we een ruime tegelafdeling. U treft hier heel veel keuze voor uw wand- en vloertegels. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kunt u bij Welbie Sanitair in Groesbeek bekijken. Wij werken enkel met tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechtheid. En zeker dat laatste is belangrijk bij de tegels die steeds groter worden.

LEES MEER

Over ons - 4. Welbie Specialiteitenblok
Over ons - 4. Welbie Specialiteitenblok

De winkel voor installatiematerialen in de omgeving Nijmegen

Bij Welbie Sanitair kunt u niet alleen terecht voor complete badkamers, maar ook voor installatiematerialen. Om u goed te kunnen adviseren over de juiste materialen vindt u bij Welbie Sanitair de installatiebalie. Met onze grote voorraad en het brede assortiment hoeven we vrijwel nooit nee te verkopen. Heeft u onderdelen nodig voor in en om uw huis?  Onze vakspecialisten adviseren u graag over de geschikte materialen.

LEES MEER

24 uur bereikbaar in onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kunt u ook in onze webshop bestellen. In de webshop hebben we de categorieën opgedeeld in: badkamers en sanitair, tegels en installatiematerialen. U betaalt dezelfde prijs als in de winkel en uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk thuisbezorgd.

Het installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wilt u dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Met ons vaste installatieteam zorgen we ervoor dat u een kwalitatief goede badkamer in uw woning krijgt. Vakmensen pur sang! Bent u op zoek naar een specialist voor uw droombadkamer? Aarzel niet, Welbie Sanitair in Groesbeek staat voor u klaar in de wijde omgeving van Groesbeek.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Welbie Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Welbie Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Waardering van onze klanten
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties