Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Welbie webshop met sanitair en installatiemateriaal Welbie webshop met sanitair en installatiemateriaal
Welbie Sanitair

Webshop

Op zoek naar een los product of installatiemateriaal voor je badkamer? In onze webshop bestel je snel wat je zoekt. Van kranen tot leidingen en van tegels tot gereedschap. Je betaalt dezelfde prijs als in de winkel en je bestelling heb je vaak de volgende werkdag in huis.

Bezoek de webshop

Alles voor je badkamer én meer

In onze webshop vind je alles voor je badkamer. Denk aan baden, toiletten, meubels en spiegels. Daarnaast hebben we installatiemateriaal en cv-onderdelen, tegels, tegelverwerking en lekstrippen. Elk product is voorzien van een foto en omschrijving, zodat je zeker weet dat je het juiste product in huis haalt. Natuurlijk hebben we regelmatig mooie producten in de opruiming, zoals showroommodellen uit onze grote badkamerwinkel in Groesbeek.

welbie webshop
Webshop - 1. Alles voor je badkamer en meer 2. Oplossing snel in huis

Oplossing snel in huis

Een cv-onderdeel moet vervangen worden of je douchedeur gaat ineens lekken; het overkomt ons allemaal weleens. Dan is het wel zo fijn als je de oplossing snel in huis hebt. In onze complete webshop bestel je gemakkelijk de benodigde onderdelen en heb je ze vaak de volgende werkdag al in huis. Natuurlijk kun je onze specialisten altijd even bellen voor advies. Bij Welbie Sanitair helpen we je graag.

Welbie Sanitair is de totaalspecialist voor jouw badkamer: een badkamershowroom, installatiebedrijf en webshop in één

Voordelen van de Welbie Sanitair webshop

 • 24 uur bereikbaar
 • Snelle levering met PostNL
 • Gratis verzending boven € 150,-
 • Professionele installatie en advies
Welbie showroom installatiebalie
Webshop - 3. Voordelen van de Welbie webshop 4. Totaalspecialist voor jouw badkamer

Totaalspecialist voor jouw badkamer

Welbie Sanitair is de totaalspecialist voor jouw badkamer. In de webshop koop je niet alleen losse onderdelen, onze vakmensen kunnen je ook uitstekend adviseren. Telefonisch, maar ook in de winkel. Daar vind je een grote installatiebalie én natuurlijk onze vakspecialisten. Liever de gehele badkamerverbouwing aan ons overlaten? Dat kan natuurlijk ook. Wij ontwerpen en installeren badkamers in de wijde omgeving van Groesbeek, zoals Nijmegen, Malden, Mook en Millingen.

welbie webshop

Bezoek de Welbie webshop 

Ben je op zoek naar losse onderdelen of producten voor je badkamer? In onze webshop vind je een ruim assortiment installatiematerialen en sanitairproducten. Vind alles voor je badkamer, cv, tegelvloer en onderhoud. Van kranen tot wastafels, en van lekstrippen tot ventilatie-, elektra- en cv-onderdelen.

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

 

De zekerheid van Welbie Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Welbie Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

 • Persoonlijke werkwijze
 • Vakkundige installatie
 • Heldere prijsafspraken
 • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken