Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
Aangesloten bij
Tegelstudio - Tegelstudio Tegelstudio - Tegelstudio
Welbie Sanitair

Tegels zijn sfeermakers

In onze inspirerende badkamershowroom in Groesbeek hebben we ook een mooie afdeling met wand- en vloertegels. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je keuken of woonvloer. Van marmer tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. Aarzel niet en loop bij ons binnen, wij laten je graag de nieuwste trends zien!  

Tegelstudio - 1. Welbie Tegeltrends

Tegeltrends

Jarenlang werkten we met tegels in een standaard 20 x 30 cm formaat. De laatste jaren zijn de tegels eigenlijk steeds groter geworden. Een formaat van 80 x 80 cm, 60 x 120 cm of 120 x 120 cm is tegenwoordig heel normaal. Niet alleen voor de vloer, maar ook voor de wand. Een groot voordeel van grote tegels is dat je minder voegen ziet. Dat geeft niet alleen schoonmaakgemak, maar laat de ruimte ook groter lijken. Ook patchwork is een trend die we vaak zien. Patchwork tegels zijn kleurrijk en voorzien van patronen. In onze badkamer en tegelshowroom in Groesbeek, vlakbij Nijmegen, kun je diverse badkamers bekijken waarin patchworktegels worden gebruikt.

We vinden het heerlijk om met de klant door alle tegelkasten te gaan en tegelcombinaties te maken. Een speelse samenstelling van kleur, dessin en formaat geven de ruimte karakter.

Tegels in hout- of betonlook

Tegels maken het verschil in de badkamer. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke of industriële uitstraling. In onze tegelstudio laten wij je een zeer uitgebreid tegelassortiment zien. De trend van nu zijn tegels in natuurlijke tinten, zoals een zachte bruine of beige tint. Maar heb je onze tegels in houtlook al eens gezien? Deze zijn door de nieuwe productietechnieken niet meer van echt hout te onderscheiden.

Tegelstudio - 3. Welbie Tegels in hout-of betonlook
Tegelstudio - 3. Welbie Tegels in hout-of betonlook

Andere natuurlijke tegels, die wij tegenwoordig vaak in badkamerontwerpen laten zien, zijn tegels in betonlook. Deze geven je badkamer een industriële uitstraling, zeker in combinatie met zwarte kranen. Graag laten we je de vele mogelijkheden zien. Je zult in onze showroom in Groesbeek versteld staan van het enorm uiteenlopende aanbod. Vele formaten, dessins en kleuren. Er is altijd een tegelserie die aan je wensen voldoet.

Woonvloeren

Vroeger koos men vaak voor parket, laminaat en vinyl in de woonkamer en keuken. Tegenwoordig maken deze vloersoorten steeds vaker plaats voor een tegelvloer. Een tegelvloer is erg gemakkelijk in onderhoud en is daarnaast perfect te combineren met vloerverwarming. Bij Welbie Sanitair hebben we diverse woonvloeren in onze collectie opgenomen, die zich kenmerken door kwaliteit. Kies uit de diverse designs, materialen en kleuren voor je woonkamer of keuken.

Tegelstudio - 4. Welbie Woonvloeren
Tegelstudio - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

De zekerheid van Welbie Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Welbie Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief