Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
Aangesloten bij
Xenz kranen - Xenz kranen Xenz kranen - Xenz kranen
Stijlvolle kranen voor in de badkamer

Xenz kranen

Xenz staat bekend om zijn zeer uitgebreide collectie badkamerkranen met een eigentijds design. Van moderne inbouwkranen bij de wastafel tot vrijstaande badkranen. In alle kleuren van koper tot matzwart. Xenz laat zien dat niets zo veelzijdig is als een kraan. Het is dan ook het meest gebruikte voorwerp in de badkamer en een belangrijke sfeerbepaler in je badkamer. Met Xenz heb je keuze uit de meest uitgebreide kranencollectie ooit. De adviseur van Groesbeek laat je graag de mogelijkheden zien. 

Xenz kranen - 1. Xenz kranen

Strakke lijnen en tijdloos design

Het kranenprogramma van Xenz kenmerkt zich door haar strakke lijnen met een tijdloos design. Een belangrijk deel van het programma beschikt over een cold-start functie. Hierdoor begint de kraan met koud water in plaats van gemengd lauw water. De meeste kranen zijn leverbaar in chroom, matwit en rvs, maar ook zeker in de populaire kleur matzwart.  

Wastafelkraan

Het is erg belangrijk om de wastafelkraan te kiezen die helemaal bij je wensen past. Daarom biedt Xenz maar liefst 8 verschillende lijnen kranen. Elke lijn heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. De Duero kranenserie kenmerkt zich door haar ronde, strakke lijnen met een tijdloos design. De Aragon kranen hebben een uitgesproken uitstraling, strak en vierkant, maar niet hoekig. Elke kranenserie biedt oplossingen voor inbouw of opbouw. 

Xenz kranen - 2. Xenz wastafelkraan + doucheset
Xenz kranen - 2. Xenz wastafelkraan + doucheset

Passende doucheset

Om in een badkamer een complete uitstraling te creëren is het mooi om uit 1 kranenserie te kiezen. Je heeft dan een wastafelkraan, een badkraan en een doucheset uit dezelfde serie. In elke serie kun je daarom uit diverse doucheoplossingen kiezen, bijvoorbeeld een opbouw doucheset met een handdouche aan de glijstang bevestigd of een inbouw doucheset waarbij de hoofddouche, de thermostaat en de handdouche losse elementen zijn. 

Xenz kranen - 4. Garantie

Garantie

Op Xenz kranen wordt 5 jaar volledige fabrieksgarantie gegeven. Voor gebruik van kranen adviseren we de leidingen goed door te spoelen. Daarnaast is het verstandig om na ieder gebruik de kranen goed droog te maken met een zachte doek. Woon je in een gebied met hard water? Een waterontharder is dan een goede optie. Hierdoor krijg je minder kalkaanslag op je kranen en blijven ze langer mooi! 

XENZ COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief