Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Magica
Magica - Magica Magica - Magica
Tijdloze tegels van internationale allure

Magica

Magica tegels zijn stijlvol en tijdloos. Voor het prachtige assortiment aan badkamertegels kijken de mensen van Magica voortdurend naar de internationale tegeltrends. Die trends vertalen zij naar eigentijdse producten die perfect passen in de Nederlandse badkamers. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je tegels ook mooi blijven. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij Welbie Sanitair verkrijgbaar is.

Magica - 1. Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

In het assortiment van Magica vind je vooral tegels met natuurlijke prints, zoals houtlook, marmerlook, steen of terrazzo. Magica heeft diverse series vloer- en wandtegels, in vierkant of rechthoekig formaat, maar kent ook mozaïeken, strooktegels en andere formaten om je badkamer een unieke twist te geven.

Je badkamerspecialist Welbie Sanitair in Groesbeek vertelt je graag meer over Magica.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels met een tijdloos design

Magica heeft een uitgebreid assortiment van prints, kleuren en formaten. Zo is er voor iedere moderne badkamer een perfecte tegel. Combineer bijvoorbeeld een houten badkamermeubel met een houtlook tegelvloer voor een Scandinavische uitstraling. Of maak er een robuust geheel van met een stenen tegelvloer.

Magica - 2. Tegels met een tijdloos design
Magica - 3. Stijlvol in eenvoud

Stijlvol in eenvoud

Magica bewijst dat rustig niet saai hoeft te zijn. Iedere tegel heeft zijn eigen tekening. Geen één tegel is hetzelfde. De stijlvolle prints, in combinatie met de rustige tinten, geven een natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Zo creëer je een tijdloze oase van rust.

Ben je op zoek naar elegante badkamertegels van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar onderstaande Magica-tegelseries. Welke tegel je ook kiest, Magica maakt iedere moderne badkamer compleet.

Verschillende stijlen met Magica

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Tegelstrends van dit moment

Tegels vormen een belangrijk onderdeel van je badkamer. Misschien wel hét onderdeel dat de sfeer bepaalt. Magica kent verschillende trendy tegels. Om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, vertellen we je graag meer over de tegeltrends van dit moment. Lees onze blog over tegeltrends of bezoek onze showroom om de trendy Magica-tegels live te bewonderen.

Magica-tegels in een kleine badkamer

Met tegels creëer je sfeer en ruimtelijkheid. In een kleine badkamer is het daarom extra belangrijk om een goede keuze in tegels te maken. Het verfijnde merk Magica is erg geschikt voor kleine badkamers. Lees hoe je slim tegels voor een kleine badkamer kiest, of krijg persoonlijk advies van onze badkamerspecialist.

Magica - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Groesbeek

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken