Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hotbath
Hotbath - Hotbath Hotbath - Hotbath
Nederlandse onderneming met Italiaans design

Hotbath

Ben je op zoek naar een prachtige kraan? Dan ben je bij Hotbath aan het juiste adres. Zij hebben een breed assortiment aan innovatieve kranen, die garant staan voor hoge kwaliteit. Wij van Baden+ vertellen je graag meer over het assortiment van Hotbath.

BEKIJK DE COLLECTIE

Hotbath - 1. Hotbath Nederlandse onderneming

Nederlandse onderneming

Hotbath BV: een oer-Hollandse onderneming met vakmensen die kennis hebben van ontwerp-, technologie en de productie van kranen. De roots van Hotbath liggen in Nederland, maar alle producten komen tot leven in Italië. Hier werken de beste specialisten aan nieuwe ontwerpen en technologieën om je badkamer telkens iets mooier én gebruiksvriendelijker te maken. De producten van Hotbath kennen een aantal unieke systemen en technologieën, waardoor ze goedkoper, duurzamer en energiebesparender zijn.

Je badkamerspecialist Welbie Sanitair in Groesbeek vertelt je graag meer over Hotbath.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hotbath Shower Power

Het Shower Power Systeem van Hotbath zorgt ervoor dat je met minimaal waterverbruik toch optimaal kunt douchen. Met deze slimme technologie werkt een douchekop met een diameter van 20 cm, optimaal in combinatie met een cv-ketel vanaf CW3-waarde. Bij een hoofddouche met een diameter van 25 cm ervaar je een comfortabele waterstraal met een CW4 cv-ketel of hoger. Deze douchekoppen hebben een watertoevoer van 12 liter per minuut nodig om optimaal te werken.

Hotbath - 2. Hotbath shower power

EcoAir technologie van Hotbath

Geniet van een comfortabele douche en help direct moeder natuur een handje. Met het EcoAir-systeem van Hotbath bespaar je ongemerkt liters water. De douchekop zuigt verse lucht aan, welke vermengd wordt met water. Op deze manier is er minder water nodig voor een ultieme douchebeleving. De lucht zorgt tevens voor volle waterdruppels, die je een gevoel van wellness geven. Alle opbouw hoofddouches zijn uitgerust met deze milieuvriendelijke technologie.

Hotbath - 5. Hotbath EcoAir technologie van Hotbath
Hotbath - 6. Hotbath Flühs

Hotbath Flühs

Hotbath produceert unieke, gepatenteerde 'Flühs' die de kranenindustrie naar een hoger niveau tilt. Bij kranen die voorzien zijn van Flühs bestaat het binnenwerk volledig uit messing met keramische schijven. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat je de kraan soepel kunt bedienen. Flühs verlengen de levensduur van je kraan, omdat het mechanisme vloeiend beweegt. 

Garantievoorwaarden van Hotbath

Geniet eindeloos van de producten van Hotbath, waar kwaliteit een belangrijke factor is in het ontwerp- en productieproces. Door deze uitstekende kwaliteit heb je bij Hotbath altijd recht op vijf jaar garantie. Heb je een kraan met een Flühs? Dan heb je zelfs recht op 10 jaar garantie, zodat je lang van je kraan kunt genieten.

Hotbath - 7. Hotbath garantievoorwaarden
Hotbath - 3. Hotbath flowerpower

Hotbath Flowerpower

Wist je dat er bij de meeste mengkranen ook warm water stroomt als de kraan in de middenpositie staat? Onnodig verbruik je hierdoor warm water, energie en geld. Dankzij het Flower Power Systeem stroomt er bij de Hotbath kranen altijd koud water als de hendel in de middenpositie staat. De kraan mengt pas warm water als je de hendel naar links beweegt.

Hotbath - 8. Hotbath Gal: geraffineerde, stoere kranen

Hotbath Gal: geraffineerde, stoere kranen

Hotbath streeft perfectie na met de Gal kranenserie. Met hoogwaardige materialen en componenten is een krachtig, verfijnd design gecreëerd. Je hebt de keuze uit vijf finishes, waarvan drie met een beschermende coating PVD. Zo geniet je langer van een badkamer kraan met unieke kleur en glans. Bovendien heeft Hotbath een nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij het openen en sluiten van de kraan nog vloeiender gaat. Een klein detail dat zorgt voor een verrassende ervaring.

Hotbath biedt 10 jaar volledige garantie op de Gal kranenserie.

Hotbath collectie

Hotbath - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Groesbeek

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken