Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
Aangesloten bij
Grohe thermostaatkranen
Grohe thermostaatkranen - Grohe thermostaatkranen Grohe thermostaatkranen - Grohe thermostaatkranen
Nauwkeurige controle voor een veilige douchebeleving

Grohe thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de Grohe thermostaatkraan staat alles in het teken van de gevoeligste thermometer: je huid. De thermostaatkranen uit de Grohtherm series zijn voorzien van onovertroffen technische snufjes, die de veiligheid voor je huid en het badkamercomfort vergroten. Deze technologieën en de prachtige designs maken de keuze voor een Grohtherm thermostaatkraan eenvoudig.

Grohe thermostaatkranen - 1. Grohe Technologieën van de Grohtherm kranen

Grohtherm kranen: De technologieën

De kranen uit de Grohtherm series zijn ontworpen met slimme technologieën. De Grohe TurboStat brengt het water snel tot de gewenste temperatuur en zorgt dat de temperatuur constant blijft. Om je tegen verbranding te beschermen is er de Grohe Safestop. Deze begrenzer laat het water niet warmer worden dan 38 graden, tenzij je de SafeStop ontgrendeld. De Grohe CoolTouch zorgt er tenslotte voor dat de kraan nergens te heet wordt om vast te pakken.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Welbie Sanitair in Groesbeek voor meer informatie en laat je inspireren.

Grohtherm 1000 New & Grohtherm 2000 New

De Grohterm 1000 New heeft een moderne, tijdloze uitstraling en is geschikt voor jong en oud. De serie bestaat uit scherp geprijsde thermostatische mengkranen, waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Door de ronde vormen is de serie prettig in gebruik en mooi om te zien.

Grohe thermostaatkranen - 2. Grohe Grohtherm 1000 New & Grohe Grohtherm 2000 New
Grohe thermostaatkranen - 2. Grohe Grohtherm 1000 New & Grohe Grohtherm 2000 New

De Grohtherm 2000 New is door zijn elegante verschijning een favoriet van velen. Voorzien van een ergonomische greep, waardoor je meer grip hebt op de thermostatische mengkraan. Ook bijzonder: de badkraan uit de serie. Deze heeft een brede uitloop wat zorgt voor een watervaleffect.

GROHE THERMOSTAATKRANEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Grohtherm F

Met de Grohtherm F kies je voor een minimalistisch design met maximale flexibiliteit. Je hebt bij deze ingebouwde thermostaatkraan de keuze uit verschillende bedieningspanelen. Of je nu een handdouche, hoofddouche of zijdouche wilt bedienen: de Grohtherm F modules geven je de vrijheid om de douche te ontwerpen zoals je dat wilt.

Grohtherm Cube

De Grotherm Cube is een serie thermostaatkranen met vierkante vormen. Strak, eenvoudig en trendy. De vierkant vormgegeven kranen zijn echt een lust voor het oog en passen uitstekend in een moderne badkamer. Uiteraard is ook deze thermostaatkraan uitgerust met de nieuwste, energiebesparende oplossingen van Grohe.

GROHE COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief