Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Collectie - Collectie Collectie - Collectie
Laat je inspireren

Ontdek de complete collectie

In de uitgebreide collectie van Welbie Sanitair vind je alles voor je badkamer of toilet. Of je nu een douchecabine, badkamermeubel of een designradiator zoekt. Op deze pagina kun je voor elk onderdeel van de badkamer ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Klik maar eens door naar de verschillende productpagina's. Tip: zet je favoriete producten op je moodboard. Eenvoudig door de hartjes op de afbeeldingen aan te klikken. 

 

De complete collectie

Baden

Collectie - Baden

Douche

Collectie - Douche

Badkamermeubels

Collectie - Badkamermeubels

Wastafels

Collectie - Wastafels

Toilet

Collectie - Toilet

Badkamerkranen

Collectie - Badkamerkranen

Verwarming in de badkamer

Collectie - Verwarming in de badkamer

Badkamertegels

Collectie - Badkamertegels
Inspiratie voor een echte hotelbadkamer

Advies van je specialist

Een nieuwe badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom moet je er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. En dat is best lastig want er is zoveel verkrijgbaar. Wat is het verschil tussen een kunststof bad of een bad van solid surface? Welke mogelijkheden zijn er qua kleur, maatvoering en materiaal bij de keuze van het badkamermeubel.  Wat zijn de plussen en minnen van een inloopdouche? Goed om te weten: veel badkamerproducten kunnen op maat gemaakt worden. Zo geniet je straks in een badkamer die perfect past bij je woonsituatie en stijl. Vraag advies aan je specialist bij Welbie Sanitair, dan weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. 

Trends en innovaties

Bij Welbie Sanitair zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Doordat we regelmatig beurzen in binnen- en buitenland bezoeken volgen we de trends in kleur, materiaal en vorm continue. Daarnaast werken we intensief met onze leveranciers samen zodat we altijd exact op de hoogte zijn van de nieuwste productinnovaties.

Kom de collectie kijken in de showroom

Op deze site tref je heel veel informatie over onze badkamerproducten. Maar kranen, douchecabines en toiletten in het echt bekijken is zeker de moeite waard. Naast dat je het product kunt bekijken, kun je ook samen met onze Welbie Sanitair badkamerspecialist een badkamerontwerp maken. Kom naar de showroom en ontdek onze collectie sanitair en bekijk diverse stijlen complete badkamers. Een heerlijk kopje koffie staat voor je klaar!

Collectie - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken