Welbie Sanitair
Welbie Sanitair
Industrieweg 11
6562 AP Groesbeek
024 397 4388 - info@welbie.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Nijmegen - Badkamers Nijmegen Badkamers Nijmegen - Badkamers Nijmegen

Badkamers Nijmegen

Welbie Sanitair is een van de bekendste badkamerwinkels in de regio Nijmegen. Specialist in het ontwerpen van complete badkamers, maar ook in installatie. Zo hebben we unieke badkamers in Nijmegen en omgeving gerealiseerd. Is jouw badkamer het volgende project waar we mee aan de slag mogen gaan? 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Nijmegen

Badkamers komen in alle stijlen en formaten. Kleine badkamers, familie badkamers, luxe of industrieel; we hebben al diverse badkamers in Nijmegen en omgeving gemaakt. Op onze website kun je alvast een kijkje nemen bij onze complete badkamers. Natuurlijk heb je zo je eigen wensen en eisen. Daarom ontwerpen we jouw nieuwe badkamer op maat. Dat geeft jou de vrijheid om de badkamer van je dromen samen te stellen.

Bekijk complete badkamers

badkamerwinkel nijmegen
Badkamers Nijmegen - 1. Badkamers Nijmegen2. Badkamerwinkel nabij Nijmegen

Badkamerwinkel nabij Nijmegen

Onze badkamerwinkel is gevestigd in Groesbeek, nabij Nijmegen. Daar vind je complete voorbeeldbadkamers, sanitair en tegels in verschillende stijlen. Ook hebben we een installatiebalie waar je terecht kan voor installatiemateriaal. Eigenaren Jeroen Hoogstraten en Emmy Duijnstée runnen de showroom, samen met een enthousiast verkoopteam en een eigen installatieteam.

Lees meer over ons

 Welbie Sanitair is een van de bekendste badkamerwinkels in de regio Nijmegen

Groot assortiment sanitair

Je badkamer of toilet is natuurlijk niet compleet zonder sanitair. Tegels, kranen, een douche of bad; in ons sanitairassortiment vind je alles wat je zoekt. Omdat we jou uitstekende kwaliteit willen garanderen, hebben we de beste A-merken in onze collectie. Ook hebben we een huismerk voor een scherpe prijs. Dus ben je op zoek naar sanitair in Nijmegen en omgeving? Dan is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard.

Bekijk de collectie

Sanitair Nijmegen
Monteur installeert radiator in Nijmegen

Webshop

Een groot deel van ons sanitairassortiment kun je aanschaffen in onze webshop. Daar koop je losse onderdelen en producten voor je badkamer, cv, tegelvloer en onderhoud. Van douches tot wastafels en van lekstrippen tot cv-onderdelen. Het fijne aan onze webshop is dat deze 24 uur bereikbaar is, 7 dagen van de week. Bestelling geplaatst? Dan bezorgen we die zo snel mogelijk bij jou thuis in Nijmegen en omgeving.

Lees meer

Installatie in Nijmegen en omgeving

Bij ons kun je terecht voor een complete badkamer inclusief installatie in Nijmegen en omgeving. Wist je dat eigenaar Jeroen Hoogstraten zijn eigen installatiebedrijf heeft? Zo kunnen we jou een totaalpakket aanbieden. Niet alleen monteren we jouw badkamer vakkundig, we kunnen ook andere installatiewerkzaamheden in je woning uit handen nemen. Denk aan leidingwerk voor je keuken en onderhoud van je cv, ventilatiesystemen en verwarmings- en koelingstechnieken. Daarnaast zijn we specialist in duurzame oplossingen.

In onze showroom hebben we ook een installatiebalie

Badkamers Nijmegen - 5. Installatie 6. Tegelstudio Nijmegen
Tegelstudio nabij Nijmegen

Tegelstudio

Tegels zijn de sfeermakers van je badkamer. Daarom hebben we in onze showroom een grote tegelstudio. Daar vind je wand- en vloertegels in diverse formaten en dessins. Natuurlijke prints als beton- en houtlook, maar ook kleurrijke Portugese tegels. In onze badkameropstellingen kun je vervolgens goed zien hoe de tegels tot hun recht komen. Wist je dat we ook voor de rest van je woning mooie tegels en tegelvloeren in huis hebben? Bovendien kunnen we onder je nieuwe tegels gelijk vloerverwarming aanleggen.

Lees meer over onze tegelstudio

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Nijmegen

We verwelkomen je graag in onze sanitairwinkel nabij Nijmegen. Daar kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Loop langs complete badkameropstellingen, ontdek de sanitairtrends en laat je adviseren door onze badkamerspecialisten. Je kunt online alvast een vrijblijvende afspraak inplannen. Zo hebben we alle tijd om de plannen voor je nieuwe badkamer samen te bespreken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Afspraak bij sanitairwinkel Nijmegen
Badkamers Nijmegen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Groesbeek

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken